Over mij

Foto Josefien (3)

Mijn naam is Josefien Harmsen en ik coach jou graag, zodat je weer verder komt op jouw weg in het leven. Ik ben geboren in het jaar 1964, in Den Bosch, maar op m’n vijfde jaar verhuisd naar het noorden van het land. Mijn grootste passie en levensmissie is, ervoor zorgen dat ieder mens met wie hij/zij werkelijk is, een fijne plek op aarde krijgt. Mijn coachingswerk is daar een klein onderdeel van.

Zelf ben ik jarenlang erg zoekende geweest naar mijn plek hier op aarde en vooral in de (werk)maatschappij. Ik was meer bezig met mij aanpassen en richten op anderen met hun manier van leven/werken, terwijl ik een belangrijk deel van mezelf achterhield en minder met leven en werken vanuit mijn ziel en kern van wie ik ten diepste ben. In dit laatste begin ik nu een weg te vinden, terwijl ik merk, dat de maatschappij en de hele aarde zelf ook sterk aan het veranderen zijn. Zoals er weleens gezegd wordt: de trillingshoogte verhoogt zich, waardoor de oude energie steeds minder aansluit op het nieuwe wat er al is.
Concreet gezegd ben ik momenteel bezig als co-creator van het burgerinitiatief de Wijk G100. Ik ben steeds dichter bij mezelf gekomen en ook letterlijk steeds dichter bij de mensen uit m’n stad Groningen, uit m’n eigen wijk Noorderplantsoenbuurt/Oranjewijk. Ik werk er aan om ideeën van burgers meer draagvlak te geven en Groningen te maken tot een fijne leefbare stad, ook voor de meest kwetsbare mensen, zoals kinderen, ouderen en mensen met een beperking.

Ik heb een opleiding voor intuïtieve coaching gedaan bij http://www.mensontwikkeling.nl Verder heb ik jarenlang kinderopvangwerk gedaan, werk als woonbegeleider en als coördinator voor vrijwillige maatjes.
Ik heb tevens een opleiding afgerond voor sociaal pedagogisch werk.

Heb je interesse om meer over mij te weten, dan kan je me dat altijd vragen.
Hieronder nog een link naar een blog van mij, waarin ik over mijn coachingswerk achter de schermen schrijf. Een persoonlijk stukje waarin ik een tipje van de sluier van mijn coachingswerk oplicht.
Zo nu en dan schrijf ik graag een blog of artikel, waarvan je de meeste op deze website kan lezen.

Ik hoop je eens in mijn coachingspraktijk te ontmoeten of wellicht elders.

http://www.josefiencoaching.nl/achter-de-schermen-van-een-coach-ik-dus/